Kinderopvang Kings & Queens

De beste opvang voor Uw kind!

Over mijzelf.....

Ik ben Florie  Schouten de Jel - van Kranenburg, getrouwd met RenĂ©, moeder van drie kinderen ( Mallory (1991) , Cheyenne (1996) & Kylian (1999). En omi van onze kleindochters Myrthe en Skylar.

Ik ben al vanaf mijn jeugd bezig in de kinderopvang. Eerst naast school en mijn werk in de horeca. Later als gastouder voor diverse bureau's en nu alsweer zelfstandig gecertificeerd Franch & Free Plus gastouder via gastouderbureau Berend Botje.

Als F&F gastouder vind ik het geweldig om te zien hoe kinderen elkaar stimuleren, van elkaar leren en sociale vaardigheden ontwikkelen. Ik vind het heel fijn om de kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig, maar nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen.

Het kost veel energie maar is fantastisch werk, waar ik elke dag van geniet.

Ik bied opvang aan maximaal 6 kinderen tegelijk, waarvan maximaal 2 kinderen onder de 1 jaar mogen zijn. En 5 kinderen onder de 4 jaar.

Ben in het bezit van een 7- persoons auto zodat ik ook de voor en naschoolse opvang kan verzorgen. Op dit moment vervoer ik kinderen naar basisschool de Reflector , de Zeppelin en Familieschool   

Andere scholen zijn in overleg ook mogelijk.

Ons "paleisje" staat in de Oostertocht, vlakbij de Waarderhout en verschillende speeltuintjes. Voor de wat oudere hebben we ook een pannaveldje in de buurt. Ook hebben we een gezellige afgesloten tuin met een diversiteit aan speelgoed voor de allerkleinste.

Iedere dag gaan we er even op uit...... naar de eendjes, speeltuintje of een boodschap doen.

Kortom genoeg te beleven.

0